sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Paljon poskia

Eipä karvaton rimpulapoika oikein miellyttänyt tuomaria tänään ;) Rokilla kun on pahin karvanlähtökin tietysti just nytten..

Tuomari Eerola Päivi
Arvostelu: "Selvä sukupuolileima. Näyttää ikäistään nuoremmalta. Saisi olla rakenteeltaan tasapainoisempi. Lyhyt olkavarsi. Korkea hännän kiinnitys. Voimakas pää, paljon poskia. Leveät etuliikkeet. Askelpituus jää lyhyeksi. Vaatimaton eturinta. Matala rintakehä. Kovin rauhaton ja levoton käytös. Korkea etuaskel. Hyvin esitetty." AVO-H.

Koira liikkui aamulla lenkillä normaalisti ja venyttelikin tänään kunnolla, mitä ei esim. eilen tehnyt, eli tältä osin ihan hyvillä mielin näyttelyyn lähdettiin. R oli kuitenkin tosi rauhaton, mikä nyt ei ollut mitään uutta, mutta yleensä on rauhoittunut paremmin kehäänmeno vaiheeseen mennessä ja käyttäytynyt paremmin kehässä. Nyt kehään meno oli tosi sähellystä ja ensimmäisellä juoksukierroksella taisi enemmän loikkia tai intoilla kehän laidalla olevien koirien luokse... Lopun ajasta juoksi tosi hyvin, ja tuomari totesikin, että "koira tarvitsi lämmittelylenkin".  Tuomarin kanssa lyhyesti keskusteltiin ja sanoi, että hän olisi luullut kyseessä olevan junioriluokan uros! Ompa kumma, kun yleensä kaikki uudet tuttavuudetkin kyselee, että "onko tää vielä pentu?" :D Mutta tuomari epäili, että on vain sen tyyppinen koira, joka saa massan ja kunnon rakenteen joskus 6-7 -vuotiaana, sitä odotellessa ;) Maailman paras ja komein mokkipää se silti on :)
Muita lyhytkarvauroksia ei paikalla ollut, ainoastaan yksi pentuluokan narttu ja kaksi junnunarttua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti