tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lentävä raitanen

Sunnuntaina illalla oltiin hallilla yhteistreeneissä. Ohjaaja ei ollut ihan kartalla lyhyiden yöunien jälkeen, mutta jotain koitettiin räveltää.. Alkuun tehtiin kontaktiharjoituksia niin, että oltiin kaikki koirakot yhtäaikaa kentällä. R piti kontaktin tosi hyvin, selkeästi oli sillä mielellä että nyt ollaan töissä ja noista muista ei välitetä, jes! Tehtiin perusasentoa, ihan muutaman askeleen seuraamisia ja liikkeestä pysäytyksiä niin, että peruuttelin koiran edellä.

Kokeilin liikkeestä seisomista takapalkan kanssa. Vähän oli taas palkan kanssa koiralla hakemista, mistä se tulee, mutta alkoi jo sujumaan paremmin. Mutta se pysähtyminen vain on hiton vaikeaa. Tein sitten reilusti kunnon käsiavuilla ja palkka vain jos pysähtyi ekalla käskyllä. Jos vasta toisella, pelkkä kehu ja otettiin alusta.

Hyppyä muutama toisto namialustan kanssa. Pysäytys toimii vain käsiavulla, muuten ok. Luoksetulon loppua eri matkoilta. Kokeilin ensin ilman törppöjä, mutta oli himpun vino, joten loput tehtiin törppöjen kanssa.

Eilen aurinko vähän pilkisteli pilvien raosta ja käytiin jäällä kävelemässä. Alkuun oli tarkoitus mennä lumikengillä, mutta hanki kantoi hyvin ilmankin, joten heitettin ne penkalle :)







Ei-niin-onnistuneet poseeraukset:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti