keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lepoa vaan..

Tänään käytiin klinikalla tutkimuksissa. Eläinlääkäri tutki selän läpikotaisin ensin tunnustelemalla ja totesi selkälihasten olevan kovasti jännityksessä etenkin lannealueella ja myös selviä kipupisteitä löytyi samalta alueelta. Rokin selkä kuvattiin kokonaan, mutta mitään poikkeavaa ei onneksi löytynyt! Eläinlääkäri vain ihasteli kaunista ja puhdasta rankaa :) Myöskään eturauhasessa ei ollut poikkeavaa.

Diagnoosi oli selän lihasten kiputila/lihasspasmi ja hoidoksi akupunktio ja kipulääkitys. Ensimmäinen akupunktiohoito annettin nyt samalla, kun koira oli rauhoituksessa, seuraava viikonpäästä. Vaatii todennäköisesti 3-5 hoitokertaa. Onneksi mitään vakavampaa ei tosiaan löytynyt ja toivotaan, että akupunktio tepsisi. Pidetään nyt ainakin pari viikkoa taukoa agista ja muusta raskaammasta urheilusta. Hyppimistä etenkin pitää välttää, eli ensi maanantain möllitoko ja samalla myös mätsäri saa jäädä väliin, harmi! Täytyy keksiä sille muuta aivopähkinää, namien ja lelujen etsintää ym. Ja eipä tässä emäntäkään parhaassa kunnossa ole; toista antibioottikuuria vedetään sitkeäseen poskiontelotulehdukseen, että lepäillään nyt sitten porukalla :D

Rokki on edelleen ihan tötterö, äskenkin jäi seisoskelemaan keittiö ovelle vaikka takajalat meinasivat lähteä alta (kuten kuvasta näkyy). Piti oikein ohjata se omalle pedilleen lepäileen, kun ei itse tajua mennä..

Ihan ku sä seisoisit jotenki hassusti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti