keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jumi

Eiliset agitreenit jäi selkäjumin takia välistä :( Aamulla koira oli jotenki "kankean" oloinen takapäästään, ei venytellyt kunnolla jne. Takapäässä olikin joku hetkellinen tosi paha jumi, sillä koira ulahti jo pelkästä hännäntyven kosketuksesta :O Mietin jo, että lähdenkö kiikuttamaan sitä lekuriin, mutta hetken päästä oli jo helpottanut ja koira oli loppupäivän ihan normaalin oloinen.. Arvoin vähän, että lähdenkö treeneihin ja päätin lopulta, että mennään jotain kevyttä tekemään, koska koira tosiaan oli ihan normaali lopun päivää. No, autoon hypätessä koira älähti taas ja hallille kun ei ole pitkä matka, käytiin sitten vain pyörähtämässä siellä sanomassa ettei olla tulossa.

Voi itku taas! Mietittiin, että voiko selkä nyt oireilla vielä siitä pussiin kolahtamisesta, mutta aika outoa, jos vasta viikon päästä alkaisi oireilla. Epäilen, että se maanantaina nitkautti/venäytti selkäänsä joko lumipallojen perässä hyppiessä, kun oli välillä aika holtiton, ihan kun sillä ei olisi mitään itsesuojeluvaistoa siinä vaiheessa, kun saa lumipallon näkökenttään. Oltiin kyllä tehty lenkki koira pitkässä liinassa juuri sitä ennen, että ihan kylmiltään ei hyppinyt. Toinen syyllinen, ja ehkä todennäköisempi on, kun lähdettiin ma iltana porukoilta pois ja koira hyppäsi autoon lähes suoraan nukkumasta, että olisiko siinä jotenki venäyttänyt selkää. Se nimittäin sitten poistulo matkalla vinkui kerran, ja olin varma, että sillä on vain p*skahätä, ei juuri muuten kyllä ääntele autossa, jos ei näe mitään jännää..

Illalla jumppailtiin sitten kotona vain kaukoja. Tekeminen oli aika rauhatonta, ihan kuin ei ruokaa olisi nähnyt viikkoon, kun sai nakkia :D Etenkin seisomasta sekä istuminen, että maahanmeno oli aika sähläystä. Lopuksi vielä nakkien etsintää olkkarista.

Pidetään nyt ainakin pari kunnon lepopäivää, rauhallisia hihnalenkkejä eikä autoilla mihinkään. Täytyy varovasti kokeilla hieroa/venytellä takapäätä ja katsoa mille koira näyttää. Sunnuntaina olisi epikset, mutta jää nyt nähtäväksi päästäänkö taaskaan osallistumaan niihin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti