lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jännitys tiivistyy..

Zusjen laskettu aika (25.3) lähenee ja pennut voivat ilmoittaa tulostaan hetkenä minä hyvänsä! Röntgenissä näkyi 6 pikkuraitasta <3

Meillä olisi huomenna edessä Rautalammen ryhmis. Saapa nähdä millainen arvostelu tulee, Rokki ei nimittäin ole ollut ainakaan eilen yhtään oma itsensä :/ Tai täällä kotona käyttäytyi ihan ihmeellisesti, oli jotenkin arastelevan oloinen jne. mutta meillä porukoilla käydessä oli ihan normi itsensä, tosi outoa.. Tämän päivän on taas ollut suht normisti, tosin äsken taas sillä oli joku ihan hetkellinen selkäjumi (?), eli ulahti pelkästä selän/lanneosan kosketuksesta, ja puolen minuutin päästä oli taas kuin ei mitään. Käytiin aiemmin jäällä kävelemässä, jossa vähän juoksi lumipallojen perässä, mutta olisiko se autoon tai sieltä pois hyppääminen kuitenkin syypää noihin jumeihin? Oli nimittäin aika liukas alusta, ja ainakin autosta vauhdikkaasti tullessaan vähän liukastui, voi itkut! Päätin, että jätetään nyt agit ja muutkin riekkumiset tauolle ja koitetaan saada ensi viikolle aika eläinlääkäriin, pakko joku selvyys tähän asiaan on saada. Yksi "oire" minkä myös huomasin on, että ylöspäin esim. namia kurkotellessaan kurtistelee selkäänsä juuri lanteen paikkeilta, että ehkä siellä joku juttu nyt on. Kuitenkaan selän sively/painelu ei kurtistelua aiheuta.

Vähän jo alkoi arveluttamaan huomiseen näyttelyyn osallistuminen, mutta mennään nyt kun ollaan ilmotettu ja maksettu, ja kun koira ei tänään noin muuten kipeälle ole vaikuttanut, on siis esim. lenkeillä ollut normi iloinen itsensä. Voihan se olla, että tuomari huomaa koiran liikkeessä jotain, vaikka itse en kyllä mitään ole huomannut, vaikka aika tarkkaan sen takapäätä tullut seurattua. Ja autoon menot ja sieltä poistulot tehdään huomenna extravarovasti ja vaikka avustetusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti