maanantai 24. syyskuuta 2012

Aamun aksat

Aamusta käytiin taas tekemässä pieni agiharkka hallilla. Rokki oli aika into pinkeenä ja oikein ääntäkin lähti, mitä harvoin treeneissä tekee, varsinkaan ruokapalkalla..

Tehtiin taas kaksi lyhyttä treenikertaa. Ensin vähän lämmiteltiin muuri-aita-aita. Sitten muisteltiin pussia ja yhdisteltiin sen perään pari aitaa ja/tai putki. Pussiin meno oli vähän hakemista ensin, mutta muistui pian mieleen.

Tokalla kerralla tehtiin A-estettä ja keskityttiin hyviin kontakteihin. Ohjasin vahvalla käsiavulla esteen vierellä ja palkka kädestä. Kokeilin myös namialustaa, jolle kerran karkasi omin päin, jouduin ärähtämään ja se taisi vähän latistaa koiran tunnelmaa :/ Saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia alustankin kanssa. Loppuun tein vielä pussiin menoa "pimeästä kulmasta" tai miksi sitä nyt kutsutaan (koira tulee esteelle "edestä" päin ja joutuu itse hakeutumaan oikeaan kohtaan esteelle mennäkseen). Tässä irtosi esteelle hyvin, mutta kiersi pariin kertaan pussin takaa, parin yrityksen jälkeen onnistui. Lopetin tähän, kun tuntui, että koiralla alkaa into loppua ja menee hinkkamiseksi.. Tosi hankala keksiä mitään järkeviä treenejä itekseen, kun vasta niin vähän aikaan kuitenkin lajia harrastanut ja mulla on muutenkin niin huono mielikuvitus :D Mutta, toivotaan, että se uusi ryhmä pian alkaisi ja päästäisiin ohjattuun ryhmään.

Lopuksi tehtiin vielä pari vauhtinoutoa kapulalla. Hyvin piti suussa, eikä aina meinannut irrottaa edes käskystä. Perään muutama kapulan nosto maassa, näissä ainakin yhdessä oli aika huono ote ja kapula roikkui. Ja lopuksi kapulan pitoa, oli hyvä. Ihan viimeksi vielä riekuttiin hallilla olleen vieraan lelun kanssa ja siinä samalla muutama sivulletulo ja vauhdista parin askeleen seuruupätkiä, joista palkka heti, kun oli hyvä. Leikki tosi hyvin, eikä yhtään haistellut tai ihmetellyt lelua..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti