maanantai 10. syyskuuta 2012

Pikatreenit

Eilen päästiin pitkästä aikaa ryhmätreeneihin kentälle mukaan. Jäi vain aika lyhyeksi treenisessioksi tiukan aikataulun takia ja paikalla olikin enemmän koiria kuin odotin, mikä on tietysti vain positiivista :)
Päästiin siis vain kerran tositoimiin ja tehtiin jääviä liikkeitä. Rokki oli tosi kivasti kuulolla  ja mukana touhussa ja saatiin kehuja, että oli hyvän näköistä menoa, jee :D

Liikkeestä maahanmenossa ei mitään ongelmia, tehdään vielä selvällä käsiavulla, mutta koiran liike on tosi nopea ja napakka. Seisominen sujui myös kivasti, alkuun tarjosi maahanmenoa, kun tehtiin sitä ensin, mutta hoksasi äkkiä, että liike vaihtui. Ja tajusin itse tehdä kädellä selvästi erilaisen liikkeen kuin maahanmenossa... Tässä autoin hieman enemmän, kääntymällä melkein kohtisuoraa koiraan päin.
Liikkeestä istuminen oli tällä kertaa hankalin, ja Rokki yritti lähteä joka kerralla mukaan. Tähän tepsi se, että käännyin heti koiran istuessa siihen päin ja peruutin vielä muutaman askeleen ja vasta sitten palkka, kun oli pikku hetken istunut.

Treeneistä jäi kyllä hyvä mieli vaikka lyhyeksi jäivätkin. Mutta oli tietysti kiva nähdä taas pitkästä aikaa muita koirakoita ja miten heillä menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti