tiistai 18. syyskuuta 2012

Hyvän mielen agit

Eilen aamuna käytiin keskenämme hallilla vähän kokeilemassa agia. Olin itse varmaan noussut väärällä jalalla, sen verran meinasi koko aamu tökkiä ja mietin jo, että kannattaako edes mennä hallille, tuskin tulee kuin sanomista... Mutta, hyvin meni! Ja hallilta lähtiessä oli paljon parempi fiilis kuin sinne mennessä, kivaa :)

Otettiin tällä kertaa todella maltilla ja tehtiin kaksi lyhyttä treenisessiota ja vain muutamia esteitä kerralla. Koira oli oikein mallikkaasti kuulolla ja mukana touhussa. Hallilla oli taas valmis rata, jota sitten pätkissä sovellettiin omiin tarkoituksiin.

Alkuun 3 hyppyä, joissa yksi välistä veto (tms.?) ja loppuun putki. Tätä pariin kertaan, välistä vedossa alkuun vähän sekoilua, eikä meinannut hoksata seuraavaa hyppyä, joka vähän viistosti vasemmalle. Perään tehtiin hyppy, hyppy, rengas, jonka jälkeen viimeinen hyppy "eteen" -käskyllä. Rengas meni tosi hyvin, vaikkei sitä olla tehty piiitkiin aikoihin. Tehtiin sitä myös lopuksi yksittäisenä esteenä, vauhdista ja lähetyksestä, jolloin jäin seisomaan esteen taakse.

Toisella sessiolla tehtiin hyppy, hyppy, A, putki ("radat" oli aika suoria, nyt ei mitään ihme kikkoja haettu, vaan vain mukavaa tekemistä koiralle). Tämä meni hyvin ja kontakti sujui tosi hienosti, ei yrittänyt loikkia ylös eikä alas mennessä, johtui tietysti osin siitä, että ohjasin aika tarkasti koko esteen. Loppuun vielä keppejä. Tuntuu, että nyt koira on keksinyt miten ne mennään! :) Ihan pieni käsiapu, aika kaukaa kylläkin verrattuna mitä yleensä. Mutta koira selvästi hakeutui oikeisiin väleihin, jej. Tehtiin myös lähetyksiä kepeille, jolloin minä vaihtelin vähän paikkaa, enkä auttanut koiraa niin paljon. Tällöin ei tehty kuin muutama kepin väli.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti