lauantai 15. syyskuuta 2012

Tyttöseuraa

Tämä viikko aika hiljaista treenrintamalla, kun olen ma-su töissä. Pientä pihatottista ollaan lähes päivittäin tehty, muttei sen kummempaa. Maanantaina olisi tarkoitus vapaapäivän kunniaksi käydä taas agihallilla..

Rokki tapasi tällä viikolla uuden kamun, kun kävimme työkaverin ja hänen 1,5-vuotiaan landseernarttu Maxin kanssa metsälenkillä. Alkuun tuntui isompi tyttö vähän kummastuttavan Rokkia, kun ei ole juuri itseään paljon isompien koirien kanssa leikkinyt, mutta yhteinen sävel löytyi melko nopeasti :D Maxi vaan taisi hyytyä vähän turhan nopeasti Rokin makuun, R kun haluaisi vain juosta kokoajan täysiä kilpaa ja rymytä mennessään... Loppu lenkistä menikin sitten siihen, että joko Rokki oli kuin magneetti Maxin peräpäässä kiinni tai yritti jallittaa sitä leikkimään tökkimällä kuonollaan ja muka könyämällä selkään (boys will be boys)... ja huomiohan oli taattu, kun meinasi tyttösellä mennä hermo loppua kohde. Voi pöhkö poika mikä tuo on :P Mutta kiva saada uusia tyttökoirakavereita, niitä kun ei olla hirveästi nyt aikoihin tavattu. Harmitti vaan, kun ei ollut kameraa mukana, mutta ensi kerralla sitten..

Oli myös puhetta, että voitaisiin käydä yhdessä tottis-/tokoilemassa koulun ratsastuskentällä. Olisi kyllä kiva, että olisi täälläkin joku kenttä missä treenata, se on kuitenkin niin erilaista kuin omalla pienellä pihalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti