torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Uuden vuoden aatto vietettiin ihan kotosalla, mä olin töissä, joten T hoiti hyvissä ajoin ennen rakettien pauketta Rokin iltalenkin. Viime uutena vuotenahan R ensimmäistä kertaa alkoi reagoimaan raketteihin, ennen sitä ei ollut välittänyt niistä mitään (äänistä siis). No, sama homma oli nytkin; ensimmäisiin kaukaa kuuluviin kumahteluihin ei reagoinut mitenkään, mutta kun lähempää alkoi kuulua, muuttui koirakin rauhattomammaksi. Ei se onneksi mitenkään panikoidu tai yritä kaivautua sängyn alle tms. mutta haluaa pysytellä ihan vieressä, ei lähde kyllä metriä kauemmas! Saunassakin kun käytiin niin yks päivysti koko ajan ihan oven takana, voi toista :D Onneksi tää on niin pieni paikka, että se pauke ei mitään ihan järkyttävää ollut koko yötä, illallakin oli taukoja ettei kuulunut pitkiin aikoihin ollenkaan.

Aamulla lähdettiin uuden vuoden retkelle laavulle paistamaan makkaraa:

Paistomestari tarkkana ;)


Meidän aksailut jää tältä viikolta väliin, voi olla että jää ensi viikollakin mun töiden takia. On vähän erikoisviikko menossa, ja voi olla että joutuu melkein asumaan työmaalla..
Muutenkin reenailut jääneet ihan tosi minimiin. Jotain hömppäjuttuja välillä, mm. väärällä puolella seuraamista alettiin opettelemaan ihan takapään "tasapainon" takia. Vaikeeta on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti