sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hallilla

Hallivuorolla oli mukavasti porukkaa paikalla ja jaettiinkin halli aidoilla kahtia, että kaksi pääsee treenaamaan samalla. Me tehtiin alkuun Rokin kanssa noutoa. Vähän meinasi alussa ottaa häiriötä aidan takana hyppyä treenaavasta toisesta koirakosta ja meidän puolella hallia olevista leikkipaikan lapsista. Hyvin kuitenkin unohti häiriköt ja keskittyi, kun alettiin hommiin. Alkuun vauhtinoutoa, vaadin istumassa pysymistä, mikä meinasi olla aika vaikeaa. Hyvin haki ja lähti kantamaan kapulaa joka kerta. Välissä vähän pelkkää luovutusta, annoin kapulan suuhun ja joutui siirtymään n. puoli metriä oikealle luovutuspaikalle. Nämä oli tosi kivoja, ei mälvännyt yhtään! Lopuksi vielä kapulan kantoa, peruuttelin koiran edellä ja sai kanniskella kapulaa, kriteerinä tietysti nätisti pito.

Seuraamista tehtiin muutamia pätkiä. Suoraan ja oikealle kääntymiset meni kivasti, piti hyvin paikkansa. Vasemmalle kääntyminen tahtoo takuta edelleen. Positiivista ettei äännellyt juuri yhtään ;)

Toisella vuorolla ruutua. Tätä ei olla tehty kovinkaan monesti tätä ennen. Appari vei lelun ruutuun, koira perään ja leikkimistä ruudussa. Näitä tehtiin muutamia toistoja ja vaihdeltiin vähän lähetyssuuntaa. Tehtiin myös parit luoksetulot. Pitkällä matkalla vauhtia kertyy taas liikaa ja tahtoo tulla eteen vähän miten sattuun. Muistuteltiin sitten lyhyemmällä matkalla mikä oli homman nimi.

Hallivuoron lopuksi vielä lyhyt, n. minuutin mittainen ryhmäpaikkamakuu. Rokki oli reunimmaisena, jäin suht lähelle, kun ei ollut liinan päähän apparia. Maahanmenossa heitti/hyppäsi peräpäänsä ihan vinoon, mutta annoin sitten olla. Vähän piti kerran ainakin piippailla viereiselle tyttöporokoiralle, josta kielto. Tämän jälkeen pysyi nätisti. Liikkeen päättymisen jälkeen tehtiin vielä erikseen muutamat maahanmenot, jotka oli nyt suoria,  ja sivulle nousut.

Mä jäin treeneistä suoraan hommiin mölliagikisoihin, saadaanpa taas kevät käydä ryhmässä treenaamassa. Ajattelin eka osallistua itsekin, mutta päätinkin sitten, että pidetään nyt kokonaan tauko agista ennenkuin selviää, mikä kyynärässä on vikana. Vaikkei se ole mitenkään treeneistä oireillut niin ei viitsi sitä nyt rasittaa, JOS sieltä jotain vakavampaa sattuukin löytymään.. Ortopedille mennään reilun viikon päästä tutkimuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti