sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vihdoin taas reeneissä

Noniin, päästiimpä mekin pitkästä aikaa taas kentälle reenaan pakkasesta huolimatta! Ekalla vuorolla tehtiin pelkkä hallittu kentälle meno ja "tuomarin" kättely. R meinasi myös mennä moikkaamaan tuomaria, mutta parin peruutusaskeleen jälkeen otettiin uusiksi ja nyt pysyi tosi hyvin, ei aikomustakaan nousta :) Tokalla vuorolla myös hallinnassa kentälle. Tehtiin muutamia toistoja kaikkia jäävejä sekä peruutellen, että "oikein päin". Parit lyhyet luoksetulot ja ihan lopuksi lihapullan perässä juoksemista/(luoksetulon)pysäytyksiä takasin päin tullessa. Oli aika pikatreenit, kun sormet jäätyi ihan välittömästi ja tuntui ettei oikein ajatuskaan kulkenut.

Treenien jälkeen käytiin porukalla heittämässä mini hihnalenkki, mukana tervu- ja dopperitytöt sekä kultsu-uros. Alkuun neliveto päällä, mutta huutoa/piippailua ei tullut yhtään, mikä oli kyllä positiivista. Näitä pitäisi tehdä useammin!

Kotona ollaan koitettu treenata oikealla seuraamista ja jalkojen välissä kulkemista, mikä sujuu peruuttamista lukuunottamatta jo ihan kivasti. Tiistaina mennäänkin taas fyssarille, toivottavasti tällä kertaa koira osaa ottaa jo rennommin.

Itse tuli käytyä Palveluskoiraliiton koirankouluttajakurssi. Aika pitkälti ihan perusjuttua, ei kauheasti mitään uuttaa irronnut (uusille harrastajillehan se on suunnatukin), aiheina olivat mm. koiran fysiologia ja käyttäytyminen, kouluttaminen, kilpailuihin osallistuminen ja niiden järjestäminen. Tosi pintaraapaisu kaikkiin näihin juttuihin, luulin, että sieltä olisi enemmän saanut jotain irti. Mutta onpahan nyt käyty jos joskus innostuu/on mahdollista mennä koulutusohjaaja 2 kurssille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti