lauantai 28. joulukuuta 2013

Päivitellääs vähän

Sen verran kiireinen joulun aika ollut, ettei tännekään ole mitään ehtinyt päivittää.. Tällä viikolla ei ollut aksatunteja, mutta tässä nyt viimeviikkoisesta "kuusiradasta" jotain:

Tehtiin kahta eri rataa; rata 1 (1-11) ja rata 2 (12-26).
Paljon ei taas viikontakaisista muista, mutta 1. rata oli huomattavasti helpompi, vaikka hankalia paikkoja siihenkin mahtui. Heti alussa 2. hypylle ja siitä 3. meno oli oma taiteilunsa, mutta se sujui muistaakseni ihmeenkin hyvin. 8. putken jälkeen oli paha paikka, kun koira piti saadakin tulemaan putkien välistä 9. esteelle. Tässä sai alkaa koiralle kiljumaan jo hyvissä ajoin, että tajusi vaihtaa suuntaa.. Myös 10. hypyn jälkeen 11. esteelle ohjaaminen oli vähän haastavaa, kun koira ei irronnut ja jäi mun eteen pyörimään ja koska oli niin lähellä mua (tai mun edessä), niin ei nähnyt ohjaavaa kättä ja meni vähän säätämiseksi.

2. radalla hankala kohta oli meille taas 15.-17. esteet, kun koiran piti irrota. Otettiin muutaman kerran niin, että namialusta oli 17. esteellä ja tämän jälkeen alkoi sujua paremmin. 18. ja 19. esteen välissä oli hallin tukipilari, joka toi vähän haastetta, kun koira piti saada kiertämään sekin mennessään 19. esteelle. Lopussakin mun piti ehtiä ohjaamaan 25. putkeen meno putken "tältä" puolelta, jotta koira tajusi esteeltä tullessaan kääntyä heti oikeaseen suuntaan..

***********

Kameran kanssa ei ole tullut hetkeen hirveästi heiluttua, joten tässä pelkkää puhelinkuvalaatua, viimeistä kuvaa lukuunottamatta.
Tonttu


Fb:n piparihaastekuvaan änkesi joku häiriötekijä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti