sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hömppää

Noniin, Keski-Pohjanmaa taakse jäänyttä elämää ja asutaan jälleen vain yhdessä paikassa, ihanaa että se reissaaminen loppui!

Eilen käytiin pienellä lumikenkäilylenkillä pellolla. Kovin pitkää hikilenkkiä ei viittinyt flunssanrippeiden kanssa tehdä, mutta pieni harjoittelupätkä. Hanki kantoi koiraakin aika hyvin noin 5 cm syvyydeltä, paikoitellen upotti vähän enemmän. Rokkihan ei kovin mielellään umpihankeen lähde, siellä kun ei pääse TÄYSIÄ ;)




Lenkin jälkeen pienet hömmpäilytottikset porukoiden pihassa. Kerrankin oli kuvaajia oikein kaksin kappalein paikalla, toinen kuvasi puhelimella videoita ja toinen kuvasi kameralla ;) Joten "hienoa" viedota luvassa täällä.

Pallopalkka, koira oli aika kierroksilla ja ääntä lähti joka välissä. Seuraamiset ihan ok, vähän väljä mutta  hyvä kontakti. Joskus kun ollaan porukoiden pihassa treenattu, niin koira ei jotenkin ole ollut ihan mukana, karkaillut hömpöttelemään omiaan ym. Jäävissä kuvaajalla pasmat sekaisin ja oli sellaisia hienoja sekunnin pätkiä :D Maahanmeno ihan ok, mut seisomiset taas ihan hukassa. Peruutellen onnistuu, mutta sivulta ei. En tiedä vaikuttaako se, kun varmistelin ja käännyin vähän katsomaan joka kerralla koiraa, täytyy kokeilla onko parempi jos tulee vain käsky ja jatkan vilkuilematta matkaa..

Luoksetulo lentävällä pallopalkalla. Koira jopa alkoi vähän jo jarruttelemaan, kun lähestyi, että ehkä ei ihan täysin olisi törmännyt.



Tää on joku ihan uusi liike

Liikkeestä maahan



Äsken lenkillä sattui kummia. Näin ehkä sadan metrin päässä vastaantulevan ihmisen ja otin Rokin lyhyeen hihnaan sivulle. Lähemmäs tullessa kuulin jotain mutinaa, mutta ajattelin ettei se tyyppi meille kait puhunut, ei kuitenkaan huudellut tms. Oltiin ehkä reilun kymmenen metrin pääässä, taas kuului mutinaa ja "voi kauheata!" Vähän jo vilkuilin taakse, että onko sieltä joku hirviö tulossa tms mutta ilmeisesti raitakoira oli tämä hirvitys. No, kun lähestyimme, nainen meni läheisten postilaatikkojen taakse ja käänsi meille selkänsä kun ohitettiin se :D Että ehkä lievää koirapelkoa havaittavissa :P Kun oltiin menty turvallisesti ohi, kuului perästä vielä jotain, en ole ihan varma sanoiko, että pidä koira kiinni, vaikka oltiin jo hyvän matkaa menty ohitse. Ja koira oli kuitenkin kokoajan ihan hiljaa ja nätisti mun vasemmalla puolen. Monenlaista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti