keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Uudella kentällä

Illalla käytiin juuri ennen pimeän tuloa työkaverin kanssa vähän treenailemassa. Kenttä oli meille uusi, mutta eipä näkynyt Rn vaikuttavan mitenkään. Tuollaiset hiekkakentät on sille paljon helpompia kuin nurmi, siellä ne  hajut tahtoo niin mahdottomasti häiritä...

Olin paikalla vähän etuajassa ja aloittelin jo ittekseni, saatiinkin sitten hyvää häiriötä, kun työkaveri tuli autolla kentän laidalle ja paukuttelin ovia yms. Vähän R vilkuili, mutta keskittyi yllättävän hyvin, ajattelin että jäisi tuijottelemaan ja nostaisi kierroksia, mutta ei  :) Otettiin lyhyitä muutaman askeleen seuraamisia ja sivulletuloja vähän eri kulmista, sekä pari luoksetulon loppua ihan lyhyellä matkalla.

Tehtiin myös paikkamakuu lanssu-nartun kanssa ja voi vitsi mikä riekkuminen Rokilla, kun pääsi autosta ja näki IHANAN tytön! Ei paljon namit kiinnostanu eikä mikään, kun käveltiin koiraa kohti ja hirveä piippaus. Sitten, kun sen saa kunnolla käskyn alle maahan niin ei juuri mitään ongelmaa. Pidin varulta liinassa. Vähän piti kaula pitkällä kuikuilla vierelle ja nuuskutella ja muutama piip taisi myös kuulua, mutta ei aikomustakaan nousta. Kuikuilemisesta ja maan nuuskuttelusta sähähdin pari kertaa ja lopun oli tosi hienosti. Palkkasin välissä kerran (vai kaks?).

Lainasin kaverilta isoa noutokapulaa (ei olla niin isolla tehtykään). Eka pari vauhtinoutoa, haki hienosti, ei hypännyt kapulalle tassuilla ja kantoi tosi hienosti! Nyt kun vain saisi sen koko noutoliikkeen kasattua varmaksi loppuun asti. Parit kapulan pidot vielä tämän jälkeen. Ekalla piti hyvin, toisella vähän pyöräytti kapulaa ja tuntui paineistuvan aika pahasti..

Viimeiseksi tein vielä vauhtiluoksetulon ja eteenmenon. Luoksetulo hyvä, olisi varmaan vain pitänyt palkata lelulla.. Eteenmenossa mä sekoilin ja käytin "eteen" -käskyä, joka on agikäsky, enkä "mene" niinkuin olisi pitänyt. Mutta eipä se nyt varmaan kerrasta pilalle mee :P Parin metrin päässä lähetyspaikasta edessä oikealla olikin hevosen lantakasa (treenattiin ratsastuskentällä), jota en ollut huomannut, ja tietty Rokin piti käydä tsekkaamassa mennessään, mutta onneksi vain nuuskaisi ja ampaisi samantien ruokakupille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti