lauantai 22. helmikuuta 2014

Torstain aksat



Reeneissä oli kaksi rataa, ensin ylempi ja sitten alemman kuvan rata. Keinu sujui taas oikein kivasti, joillain kerroilla pieniä epävarmuushetkiä ennenkuin keinahti alas, mutta kannustusta isompaa apua ei tarvinnut, vaan selvitti itse :) Takaakierto tökki taas tosi pahasti, H epäili että se ei vain erota/hahmota estettä mistä kohtaa pitää hypätä. Ja aika paljon arjessa tulee kiertokäskyjä esim. lenkillä, joten sekoittaakohan sen jotenkin kiertämiseen..? Joudun siis itse menemään lähelle estettä "vetämään" koiran oikeasta välistä. Putken jälkeinen hyppy (11.) tuotti vähän päänvaivaa ohjaajalle, miten voi olla niin hankala mennä seisomaan selkä esteeseen päin ja kierrättää oikealla kädellä koira esteen yli ja taakse :D Tätä sitten treenattiin niin, että heitin lelun oikealla kädellä esteen yli vasemmalle puolelleni, jonne koiran haluttiin kiertävän hypyn jälkeen, näin sujuikin paremmin ja koirakin ymmärsi mitä siltä halutaan. 

Toinen rata olikin melkoista kieputusta ja naurettiin, että kun olisikin pelkästään sanallisesti ohjattava koira niin ei tarttisi kuin seisoa keskellä rataa ja pyöriä ympyrää :D Tällä radalla ei tainnut sen kummempia ongelmia olla. 11. esteellä joutui taas itse menemään aika lähelle, että sai koiran hyppäämään varmasti esteen takaa. 

****

Taas sarjassamme surkeat puhelinkuvat, mutta ei nyt ole parempaakaan tarjolla. Selma saa päivittäin "hellyyskohtauksia" ja niiden kohteeksi joutuu sitten kuka milloinkin..

Hali







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti