perjantai 13. joulukuuta 2013

Yksityisaksaa

Eilisiin aksatreeneihin ei ilmaantunut paikalle muita kuin me Rokin kanssa, joten saatiin sitten "yksityistunti" :) Tai oli T siellä, mutta hällä oli mukanaan vain shelttipentu Aku, jonka kanssa tekivät alkuun jotain pikkupentutreeniä. Hassu tapaus, jotenkin oli hyvin Rokkimaisia piirteitä havaittavissa! :P Että onnea vain T:lle ;)

Ratapiirros nyt vähän pikakyhäily, mutta suurinpiirtein tuolta näytti. Esteille oli numeroitu kaksikin eri rataa ja jostain oikosulusta/väärinkäsityksestä mä sitten harjoittelin juuri sen väärän ja vaikeamman radan :P No, olipa ainakin haasteita.

2. ja 3 esteen väliin valssi. 4. ja 5. takaakierrot sujui ihan kivasti, mutta 6 esteelle irtoaminen tuotti taas vaikeuksia, kun mun piti vaihtaa suuntaa heti esteelle lähetyksen jälkeen. Tätä sitten otettiin muutamaan kertaan lelun kanssa, sekä niin että H palkkasi tai lelu jätettiin esteen taakse. Tässä vaiheessa T tuli seurailemaan meidän treenejä rata-alueen puolelle nurkkaan ja tottakai R:n piti mennä tuttua moikkaamaan. Tai tajusi kai sitten T:n luona että on tuttu, kun hyppi ihan täysiä selkää vasten vaikka T ei ollut koiraa huomaavinaan! Piti ihan pannasta kiskoen hakea koira pois, mutta tämän episodin jälkeen malttoi olla menemättä ja keskittyi rataan.

7. ja 8. esteiden välille piti ehtiä tehdä persjättö, ihmeen hyvin kerkesin joka kerta. 9. meno oli taas haastavampi, kun este oli putken takana, myös tätä kohtaa harjoiteltiin pariin otteeseen ihan erikseen. 11. hypylle päällejuoksu. Lopetettiin eka kierros esteelle 14.

Tauon jälkeen tehtiin loppurata 15. eteenpäin. Radan ehdottomasti hankalin paikka oli keinun jälkeen 18. hyppy ja siitä 19. putkeen meno. Tätä ei saatu toimimaan millään, tai että R olisi tajunnut kääntyä putkeen, vaikka esteen oikealle puolelle saatiinkin. Kokeiltiin kyllä vaikka mitä konsteja, mutta ei ja koirakin alkoi hermostua, kun ei ymmärtänyt mitä siltä vaaditaan. Muuten oli ihan kiva rata.

T ei ollut nähnyt meidän menoa pitkään aikaan ja sanoi että on jo tosi sujuvan näköistä, koira toimii ja keskittyy hyvin. Juu, silloin kun sille sopii ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti