keskiviikko 7. elokuuta 2013

Illan agit


Eilisten treenien rata näytti tuolta. Eka rata numerot 1-18 ja toinen 20-35. Keppien kanssa taas kokoajan pientä säätöä, ne ei vaan nyt suju oikein mitenkään. Täytyisi koittaa käydä hallilla treenamassa ihan pelkkiä keppejä jossain välissä. Puomilla pientä säätöä myös; koira lukee mua edelleen niin tarkkaan, että kun mun juoksulinjaan tuli edessä olevan putken takia pieni muutos/mutka, koira ei mennytkään puomille :S Sama homma nro 27 eli A:lle menossa; kiersin putkea ja koira ei mennyt esteelle. Saatiin korjattua korjaamalla mun juoksulinjaa niin, etten joutunut yhtään väistelemään esteitä.

Keinun R rysäytti ekalla kerralla täysillä läpi, ei onneksi käynyt mitään, mutta selvästi alkoi vähän arastella ja sitä sai houkutella tulemaan keskikohdan yli. Yleensä se on muistanut esteen hyvin, mutta nyt varmaan sekoitti puomiin ja mäkin taisin käskyissäni sekoilla, en antanut selvää "jarruttelu" käskyä.. 15. ja 16. muurin jälkeistä estettä tehtiin ihan namialustan kanssa muutamia kertoja. Tässäkin oli tärkeää, että mun kroppa osoitti heti kohti seuraavaa estettä, kun koira vasta ylitti muuria, jotta teki tarpeeksi tiukan käännöksen. Auttoi myös kun huusin "täs täs!", jolla sai kunnolla koiran huomion herätettyä, että seuraava este tulee heti perään. 16-18 esteet eteen -käskyllä ja lopussa namialusta odottamassa.

Toisella radalla hinkattiin jaakotusta 28. esteellä. Tätä ei olla tehty pitkään aikaan, mutta sujui kuitenkin ihmeen hyvin. Seuraavana olleelle kepeille tosi vaikea kulma, ja joutui aikalailla koiraa avustamaan, että ne kepit lähti edes jotenkin sujumaan.

Illalla treenien jälkeen iltaruuan yhteydessä pienet jumppailut ja venyttelyt. Kyljet lantion kohdilla taas varmaan vähän jumissa, kun kurtisteli niitä kaulan sivulle venytyksissä, täytyy vaikka itse kokeilla hieroa vähän. Fyssarilla olisi tarkoitus tässä syksyn aikana käydä, haluan nyt vielä ammattilaisella "tarkistuttaa" ettei kevään onnettomuudesta ole jäänyt mitään ja muutenkin ihan hyvä käydä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti