torstai 6. kesäkuuta 2013

Helleaksaa

Helteestä huolimatta mentiin tiistai-illan aksatreeneihin. Ei tosin käyty radalla kuin kerran ja meinattiin molemmat tukehtua..


Rata oli suht haastava ja monenlaista pyöritystä taas. Aloituksessa oli jo omat haasteensa, kun rata lähti aivan hallin aulan "oviaukolta" ja aulassa oli häkeissä ainakin 3 täysiä räksyttävää koiraa, mm. collie, jonka päälle R kävi.. Mutta saatiinpa heti alkuun hyvä paikallaolotreeni häiriöstä huolimatta, kävin pariin otteeseen koiraa palkkaamassa ennenkuin aloitettiin itse rata.

Kepit meni tänään jo huomattavasti paremmin! R osasi hienosti hakeutua ekaan väliin suoraan vauhdissa, eikä normaalia aloitussäätöä tullut ollenkaan. H:kin sanoi, että se myös liikkui kepit nyt paremmin ja sujuvammin.

Esteillä 13-14-15 oli omat haasteensa ohjauksessa; jos olin yhtään väärässä paikkaa, koira jätti muurin menemättä ja jos muurin takana ohjasi liian hitaasti, se hakeutui putkeen (putken suut oli oikeasti lähempänä A:n aloitusta). Tätä mentiin pariin otteeseen, ja saatiin sujumaan, vaikka kuulemma edelleen ohjasin muurin takana liian hitaasti.

16-17-18 esteillä pakkovalssi, sujui tosi hyvin molemmilta, ihme! :D Lopuksi mentiin vielä rataa väärinpäin esteillä 15-14-13-12-11-10-9. Ongelmia tuli lähinnä ohjaajalle muistin kanssa, että mihin piti milloinkin mennä. Myös tässä kohtaa kepit meni tosi sujuvasti. Ja oli KUUMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti