torstai 2. toukokuuta 2013

Arvoituksia

Kyllä on arvoitus tuo koira! Nyt se on yli viikon ollut aivan täysin normaali, ei mitään tietoa jumeista tms., joten ajan varausta magneettikuvaukseen on nyt lykätty. Jos se yhden kerran himpunkin oireilee, niin varaan ajan samantien, siinä ei ole epäselvyyttä ollenkaan. Mutta nyt se tosiaan on ollut ihan normaali oma itsensä. Olen jopa hieman lisännyt rasitusta ja teettänyt koiralla varovasti juttuja, joista jumi yleensä on alkanut, mutta mitään erikoista ei ole ilmennyt. Esim. istualtaan ylöspäin kurottelu tai jopa painon meno kokonaan takajaloille ("orava-asento") ei ole aiheuttanut sen enempää selän kurtistelua kuin jälkeenpäin oireiluakaan.

Luonnetestiajan peruin, koska ei sinne ole musta järkeä lähteä "kokeilemaan" onko koira normaali vai ei, vaikkei se nyt olekaan oireillut. Koitetaan mennä sitten kesällä/syksymmällä..

Eilen käytiin pyörähtämässä mökillä ja kamerakin oli mukana. Tehtiin pientä "hömpöttelytottista" käpypalkoilla ;) Ja kävipä koira järvessä heittämässä talviturkkinsakin.. Myös yksi esine-etsintä mökin pihapiirissä; koira maahan ja näki, kun kävin "piilottamassa" hanskan, vähän joutui kuitenkin kuonoaan käyttämään. Esineen löydettyään jäi tuijottamaan mua ja tarvitsi uuden "esine" -käskyn, ennenkuin otti hanskan ja lähti tuomaan.


"Tottista!"


Liikkeestä maahan:


Luoksetulo:


Myyräloikan tapainen:

Kevään merkki ;)


 Huomenna vihdoin pääsee katsomaan pentuja, joten kuvia niistä varmasti luvassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti