tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tutkimukset jatkuu

Tänään neljättä ja toistaiseksi viimeistä kertaa akupunktiossa. Koska Rokin olo ei selvästi ole hoidosta ja levosta huolimatta parantunut, suositteli eläinlääkäri seuraavaksi magneettikuvausta. Kuulemma yleensä tällaisissa onnettomuuksistakin johtuvista lihasjumeissa/kiputiloissa paraneminen on akupunktion avulla selkeää ja suoraviivaista. Meillä se nyt on ollut kaikkea muuta, kun koiran olo on vaihdellut miten sattuun (kaikkein eniten aristeli akupunktiossa edelliskerralla). Eilen taas koira vaikutti musta kaikkein normaaleimmalta pitkään aikaan ja perjantaina se kuitenkin oli vähän kipeän oloinen. Meidän matkankin aikana se oli ainakin kerran vaikuttanut vähän kipeälle, ollut levoton jne. Vaikeata, kun ei toinen pysty sanallisesti kertomaan mille tuntuu :/ Myös fyssaria/osteopaattia eläinlääkäri suositteli ja joita olin itsekin miettinyt, mutta kuulemma ihan ensin kannattaa käydä siellä magneettikuvissa, jotta jatkohoito/-kuntoutus osataan heti suunnitella oikein.

Vähän nyt harmittaa, kun olisi se luonnetestikin tulossa reilun puolentoista viikon päästä. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että kannattaa katsoa lähempänä mikä on koiran vointi ja päättää sen mukaan. Jos yhtään on kipeä, niin ei tietenkään mennä. Jos sen vointi pysyy eilisen ja tämänpäivän kaltaisena niin ehkä sinne silloin voisi mennäkin. Vaikeaa.. Kun toisaalta miettii, että vaikka koira olisi normaalin oloinen, mutta jos sille jostain syystä tuleekin testin aikana jotain kipuja, jotka vaikuttavat sitten vääristävästi testitulokseen. Kipulääkettäkään kun ei saa antaa..

Treenimielessä lähinnä ihan perus istu-maahan-seiso liikkeitä ollaan vähän tehty. Mutta kun pitää välttää kaikkea missä koira voi joutua yhtään kurottelemaan ylöspäin tms. niin ollaan nyt vältetty ihan perusasentoa ja seuraamistakin (siitä kai se viime punktio kerran kipu johtui?). Haistelu hommia sentään vähän, yksi lyhyt jälki ja keppien etsintää maastosta. Meille uutena juttuna aloiteltiin kosketusalustatreenit.

Varmaankin ensi viikolla menen katsomaan Zusjea ja pentuja <3 tuskin malttaa pysyä nahoissaan, että pääsee niitä lääräämään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti