perjantai 17. toukokuuta 2013

Hurja


Tiistain rata. Oli aika kieputusta ja jotenkin sekava, vaikka oli numeroitu. Ainakaan vauhdissa ei millään meinannut muistaa minne milloinkin piti mennä... Keinun tilalla (18.) oli alunperin pussi, mutta vaihdettiin meidän vuorolle keinu, ettei R telo selkäänsä esteeseen taas uudestaan. Uusi pussi on hallille tilattuna, mutta ei ole vielä tullut. Keinun meni ihan kivasti, ihan vähän kouluttaja hidasti keinautusta, mutta ei paljon. 19. este esittää okseria.

21. oli tosi hankala kohta. Pussin suu oli todellisuudessa ihan puomin pään vieressä, ja koira haki väkisin puomille. Kokeiltiin monia eri ohjaustapoja, mutta vaati sen, että olen melkein pussin suulla näyttämässä, että tuonne :D Myös 9. ja 10. oli vaikea paikka, parhaiten onnistui persjätöllä.

9. esteeltä oli suora linja kohti hallin aulaa, ja viimeisellä treenivuorolla R sitten vauhdissa bongasi oven suussa seisoneen pk-collie uroksen.. Se jo viimeviikolla kyräili sen suuntaan, mutta tällä kertaa karkasi ihan täysin lapasesta kesken radan ja suoraan collie-paran päälle!! Uskomatonta, ehkä muutamat p*rkeleet pääsi siinä vaiheessa joltakin.... Sain heti napattua käteeni räminätölkin (joka olisi pitänyt kyllä olla treenivuoroaan odottelevalla siltä varalta, että R lähtee radalta huitelemaan) ja viskattua koiraa sillä, mut eipä tuo siitä lopettanut, vähän luimisti korviaan ja uuteen "hyökkäykseen". Sain kuitenkin lähes samantien koiraa niskavilloista kiinni ja pihalle. Collieen ei onneksi tullut kuulemma reikiä, eikä R kunnolla kiinni tainnut ottaakaan, enemmän rähjäs ihan iholla. "Onneksi" toinen uros oli nuori ja enemmänkin taisi ottaa tilanteen leikkinä, sitten siitä tappelu olisi tullutkin jos se olisi siihen lähtenyt mukaan. Tosi harmittavaa ja vähäinenkin luotto koiraan kyllä mennyt nytten. Jotenkin tuntuu, että nyt sen selkäepisodin jälkeen siitä on tullut paljon, jotenkin hyökkäävämpi muita koiria kohtaan. Oon miettinyt pääni puhki, että onko ollut jotain tilanteita, missä olisi tapahtunut jotain ikävää ja sillä olisi mahdollisesti sattunut selkään.. Yksi paikka on tietysti se näyttely missä käytiin, siellähän oli paljon kaikennäköisiä koiria ahtaassa sisätilassa ja Rokin selkä kipeänä. Ja toisaalta, juuri siinä hallin aulassa on pari vierasta urosta yrittänyt päästä Rokin kimppuun, että ehkä se pitää paikkaa nyt jotenkin "tappelupaikkana". En tiedä. Harmittaa kyllä ihan pirusti, vaikka onneksi mitään vakavampaa ei käynyt. Jotenkin tuntuu, että muutenkin motivaatio aika hakusessa itellä ja nyt kyllä vielä enemmän. Kun ei vaan osaa ja kykene ja pysty..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti