tiistai 9. huhtikuuta 2013

Koira pistoksissa

Tänään Rokki taas pisteltävänä. Selässä oli tällä kertaa selvästi viime kertaa kipeämpiä kohtia, eli koira ulahti neulan laitosta, vaikka veteli herkkua samalla naamansa. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen koira ehti ravistella itteään ennen kuin ehdin väliin ja suurin osa juuri kipualueella olevista neuloista lenteli ympäriinsä :S No, saatiin neulat uudestaan paikalleen ja tämän jälkeen pysyivät kyydissä loppuun asti. Eläinlääkäri oli viikonloppuna ollut akupunktioon liittyvässä täydennyskoulutuksessa, jossa oli kerrottu uudesta laser-menetelmästä, jolla voitaisiin korvata neulat (eli samoja pisteitä hoidetaan neulojen sijaan laserilla) ja hänelle oli kuulemma tullut Rokki mieleen, että sille voisi paremmin sopia se laser :D Mennään vielä ainakin kerran akupunktioon, mutta sanoi, että jos saavat vuokrattua klinikalle sellaisen laserin, niin voitaisiin kokeilla sitä Rokkiin.

Vitsit kun ei selvästi tiedä, mistä ne lihakset nyt kipeytyvät. Viikonloppuna koira oli tosi vaisun oloinen sisällä ollessa. Lähinnä nukkui tai meni suorana kyljelleen makoilemaan mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja tilanteissa (esim. kun pilkoin nakkia, jolloin yleensä suht. tarkkaan seuraa toimitusta), lenkillä kyllä oli ihan normaali. Eikä musta tehty mitään kummallista/rasittavaa. Ainoa oli pikku kotitottistelu sisällä, johon kuului perusasentoon tuloja ja parin askeleen seuraamista. Tosin siinä tietysti kurotteli vähän ylöspäin namia ottaessaan, kerran jopa niin, että etutassut irtosi maasta ja paino oli takapäällä, mutta voisiko niin pienestä kipeytyä - ilmeisesti :O Nytkin akupunktiossa hakeutui mieluusti suorana kyljelleen makoilemaan, joten ilmeisesti se asento helpottaa oloa. Tosi ahdistavaa lähteä matkalle ja jättää elukat hoitoon, vaikka on tuttu hoitaja, joka tulee vielä meille asumaan, mutta etenkin tällein, kun koira on selvästi kipeä eikä voi itse olla paikalla tarkkailemassa tilannetta. Mutta täytyy toivoa, että kaikki sujuu hyvin, ainakin koira saa oikeasti lepoa kaikesta treenaamisesta, kun sitä ei kukaan "vahingossakaan" treenaa :P

Sitten vähän ohi koira-aiheen, mutta saatiin viimein eilen poistettua käytöstä meidän pienempi akvaario. Eipä siellä ollutkaan kuin leväbarbi ja muutama partamonni. Nyt lähtisi 100 litranen täysin toimiva paketti halvalla ;) Eli nyt on käytössä vain toi meille aika uusi 240 litrainen, jonka päällinen on kissojen lempparipaikka:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti