torstai 4. huhtikuuta 2013

Neuloja

Rokki on nyt viikon ollut aika totaalissa levossa; ei olla treenattu YHTÄÄN mitään, lenkit ovat olleet suht kevyitä ja hyppimiset rajoittuneet autohäkkiin ja sieltä pois.. Kertaakaan sellaista selän "jumitusta" ei tänä aikana ole ollut, ja hyppimistaukoa jatketaan vielä ainakin viikko (tai oikeastaan kaksi, sillä ollaan lähdössä matkalle ja koira jää siskon hoitoon, joka ei sitä agiin tule viemään ;)).

Tänään käytiin toisen kerran saamassa akupunktiota. Olen kuullut, että Rokkia "kovemmatkin" koirat ovat pelänneet neulojen laittoa ja arvelin sen olevan sen verran herkkänahkainen, että varasin (onneksi) mukaan pussi-whiskasia pieniin purkkeihin. Ensimmäistä neulaa laittaessa se sitten älähtikin ja alkoi väistellä lääkäriä, mutta loput neulat saatiin kätevästi koiran vedellessä kissanruokaa. Selvästi se muisti viimekertaisen rauhoituspiikin, jonka sai takajalkaansa ja lisäksi eläinlääkärin tunnustelut selässään, ettei tosiaan kovin mielellään peräpäätään antanut käsiteltäväksi. Alkuun neulat selvästi haittasivat etenkin selässä (olisiko ollut kipeimmillä kohdilla?) ja yhden ehtikin nyppäistä irti, mutta ihmeen nopeasti rauhoittui ja antoi loppujen neulojen olla, vaikka selvästi niitä välillä vilkuili ja kurtisteli selkänahkaansa. Istuskelin sen kanssa parikymmentä minuuttia hoitohuoneen lattialla ja kivasti rauhoittui maikoilemaan, vaikka kuuntelikin koko ajan ulkopuolelta kuuluvia ääniä. Mä kun olin ihan varma, ettei se malta tuollaisessa paikassa lähellekään noin hyvin rauhoittua, mutta poika pääsi yllättämään! :D

Seuraava hoitokerta on ensi tiistaina ennen meidän matkaa, katsotaan sitten matkan jälkeen käydäänkö vielä kerta-pari.. Ja pakko sanoa, onneksi on vakuutus; akupunktio katsotaan jatkohoidoksi edelliseen käyntiin, joten ei mene koko tämäkään lysti omasta pussista :)

Samalla reissulla tuli hommattua matolääkkeet koko karvapoppoolle. Rokki kyllä varmasti vetää oman nappinsa, mutta kissojen, etenkin Hilman kanssa, voidaan joutua käymään pieni tahtojen taisto illalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti