perjantai 25. tammikuuta 2013

Poika on tullut kotiin :)

Rokki palasi eilen illalla "lemmenlomaltaan" Zusjen luota, jossa oli maanantai-illasta saakka. Astumiset olivat onnistuneet hyvin, joten toivotaan, että perästä kuuluu ;) Hieman oli pojalla tainnut mennä hormonihuuruissa pasmat sekaisin, koska oli muutaman kerran merkkaillut siellä sisällä, mitä ei ikinä pentuajan jälkeen kyllä ole tehnyt. Tietysti hankalaa varmaan olla samassa huushollissa tärppipäivillä olevan nartun kanssa, ja varmasti myös aineenvaihdunta jonkin verran kiihtyi hormonien myötä, että eipä se varmaan mikään ihme ole. ..kunhan nyt ei kotona sitä jatka!

Illalla R oli tullessaan ja Zusjen porukoineen lähdettyä kovin levoton, vinkui ja ramppaili ympäri kämppää ja haisteli kovasti Z:n jättämiä hajuja. Kovasti olisi ollut lähdössä vain heidän mukaansa, ja suhtautui meikäläiseen samaan tapaan kuin kehen tahansa vieraaseen :D Lopulta onneksi rauhoittui nukkumaan, ja nukkuikin hyvin koko yön, luulisi että aika poikki poika on.. Nyt aamulla on ollut jo melko normaali oma itsensä ja huomioinut jopa mammaa vähän ;) Kunnon lenkillä ei vielä olla käyty, joten saa nähdä kiihdyttääkö hajut sitä taas miten paljon lisää.

Lauantaina meillä on tokokurssi, jonne mennään kokeilemaan keskittyykö yhtään ja tehdään jotain helppoja juttuja. Jos tuntuu, ettei koira ole yhtään kartalla, niin jätetään yhteen treenisessioon. Jotenkin tuntuu, että siellä voi myös kinttu aika herkästi nousta muiden koirien hajussa, että saa nähdä lennetäänkö sen takia pihalle :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti