keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Jäljellä

Viikonloppu oltiin reissussa ja E oli meillä kissa & koiravahtina, joten treenit jäi taas välistä. Maanantaina sain kuitenkin aikaiseksi tehtyä ekan jäljen aikoihin. Pituutta jäljellä oli joku 150m ja kaartoi hieman oikealle, nameja harvakseltaan, ehkä joka kymmenennellä askeleella.


Alku meinasi olla sähläystä, koira ei heti hoksannut mikä jutun juoni on, kun töihin piti alkaa suoraan lenkin jälkeen. T siis kävi koiran kanssa kävelemässä sillä aikaa kun tein jäljen, normaalisti koira on odotellut autossa tms. Vauhtiin kun pääsi niin sitä vauhtia myös oli aika lailla, piti vähän jo jarrutella, kun mentiin höyryveturin lailla eteenpäin. Jossain puolen välin paikkeilla jälki meni metsäkoneuran poikki ja tässä koiralla jostain syystä katkesi ajatus, alkoi haahuilemaan vähän ympäriinsä. Seisoin paikallani ja odottelin josko jatkaisi itse hommia, mutta oli kyllä pakko ärjäistä, kun alkoi vain kinttua nostamaan kun ei enää muutakaan keksinyt. Tämän jälkeen näytin vähän kädellä suuntaa ja sitten mentiinkin loppuun samaa tahtia kuin alkumatka.

Jännä kyllä kun se usein metsässä häseltää paljon enemmän mitä peltojäljellä. Vähän enemmän rauhallisuutta ja etenkin keskittymistä toivoisi mukaan, mutta eipä tosiaan olla pitkiin aikoihin koko jälkitreenejä tehty, että ei ihme sinänsä.


Loppuun tokohömppäilyä sen kummemmin suunnittelematta. Kolme lennossa kinastelevaa korppia tarjosi hyvää häiriötä yhdessä vaiheessa ;) Loppuun paikkamakuu, jossa taas T toimi häiriönä, kierteli koiran ympärillä höpis omiaan, taputti käsiä ym. Pahin oli kun lähti yhtäkkiä juoksemaan koiran luota, pikkusen jonkun kaula venyi mutta pysyi! :D 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti