maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hallilla

Pitkästä aikaa päästiin omalle tokovuorolle hallille mukaan. Porukkaa olikin paljon paikalla ja jaettiin halli sermeillä kahtia. Alkuun piti herätellä vähän koiran keskittymistä, kun aidan takana treenattiin samalla jotain vauhdikasta mikä meinasi Rokkia häiritä. Nopeasti kuitenkin unohti toisen. Tehtiin noutoa ja hyppynoutoa. Hyppynoutoa ei olla juurikaan ainakaan ihan kapulalla tehty, patukalla joskus. Appari kävi heiton jälkeen laittamassa kapulan suoraan esteen taakse, koska poukkoili keinonurmella mihin sattuun ja piti varmistaa, että koira tulee esteen yli takaisinkin. Näissä ei kauheasti ihmeellistä ollutkaan, vähän aluksi este kolisi paluussa, kun koira varmaan keskittyi enemmän kapulan pitoon kuin hyppyyn, mutta alkoi sujua parin toiston jälkeen (este oli noin sään korkuinen). Olin esteen takana houkuttelemassa paluussa ja vapautin heti hypyn jälkeen.

Pelkässä noudossa palkkailin pariin kertaan pelkästä pysymisestä; kun meinasin heittää tai olin heittänyt. Hyvin pysyi. Sitten itse noutoa ilman luovutusta. Kerran meinasi heiton jälkeen lähteä, nytkähti oikein kunnolla eteenpäin ja otettiin alusta uudestaan. Hallissa on ärsyttävästi valaisimet tosi tosi matalalla ja heittäminen on tosi vaikeaa, kun pitäisi heittää pitkälle mutta matalalla. Ja kerran sitten kapula lipesi osuen loisteputkeen, mutta ei onneksi lamppu hajonnut! Niitä sirpaleitahan olisi ollut sitten kiva siivota sieltä nurmelta.. Lampun kannatin vain hajosi, mutta itse loisteputki jäi roikkumaan johtojen varassa. Tästä ollaan monesti puhuttu ja toisiamme varoiteltu, että lamppuihin ei sitten viskota, mutta niin vain lipesi, vaikka kuinka yritti huolella heittää.

Jossain välissä tehtiin ryhmäpaikkamakuu, aika taisi olla 2 min. Appari oli taas hihnan päässä varmistamassa, ja just kun olen Rokin paikkamakuun haukkunut niin toinen teki varmaan parhaan suorituksensa! Oli reunimmaisena, mutta edes vieressä ollut bc-tyttö ei kiinnostanut, eikä juurikaan haitannut, vaikka jotain koiraa palkattiin ym, kertaakaan ei nimittäin piipannut! Ihmeiden aika ei ole ohi. Muutaman kerran vähän nuuski maata tassujen vieressä, mutta muuten tapitti mua koko ajan :) En tiedä oliko joku vaikutuksensa sillä, että oltiin ekana koirakkona kentällä ja ehdin hieman rauhoitella koiraa ennen paikallolon alkamista, joten ei ehtinyt vetää niin hirveitä kierroksia muista koirista kuten yleensä, jos halliin tullessa siellä on jo porukkaa paikalla.. Mutta hyvä näin. Toista kierrosta me ei ehditty ottaakaan, kun oli tosiaan porukkaa paljon ja uusia tyyppejä tutustumassa toimintaan ja mun piti vielä kiirehtiä pitämään arkitokokurssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti