maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäreenit

Kyllä näin kesällä reenaaminen on vain mukavaa; arska paistaa ja omaa vuoroa odotellessa ja toisten treenejä seuratessa saa kentällä pyöriä paljain jaloin :) Loskaa, räntäsadetta ja pakkasta ei oo kyllä yhtään ikävä, kumma juttu ;)


Eilisissä treeneissä paikkailtiin vähän viimeviikon harjoituskokeen mokia. Tehtiin ensin hyppyä. Sehän ei ihan putkeen harkoissa mennyt. Nyt hyppyytin ensin koiraa pari kertaa esteen yli vauhdista, juoksemalla itse vierellä. Sitten sivulta lähetyksiä. Nyt koira oli jotenkin paremmin mukana, tuli nätisti vierelle ja kontaktinkin haki suht nopeasti, josta vasta hyppy käsky. Pari kertaa palkkasin heti hypyn perään ja kerran(?) seis käsky esteen takana. Muuten hyvä, mutta taas otti muutamia askelia, kun tulin koiraa kohti, jolloin pysähdyin, tämän jälkeen pysyi paikallaan. Selvästi tätä esteen takana odottelua pitää erikseen vahvistaa.

Sitten luoksetulon loppuja. Tätä ei olla pitkään aikaan taas tehty ja se näkyy, koira menee vinoon ja miten sattuun. Tehtiin hyppyesteen irtolaudoista pieni "kuja" koiralle, joka ohjasi sitä oikeaan kohtaan. Muuten hyvä, mutta sitten taas jäi vähän liian kauaksi. Kokeiltiin myös siten, että toinen piti koiraa kiinni, mä näytin käsillä eka vähän apuja mihin kohtaan piti tulla, sitten kädet sivulle ja koira tule käskyllä luokse. Sama juttu, suora, mutta ensin jää väljäksi, ja korjaa kuitenkin uudella käskyllä. Täytyy varmaan tehdä taas niitä, että nami on jossain paidan helmassa tms. josta koira saa tulla sen "ryysimään" iholta..

Toisella kierroksella ryhmäpaikkamakuu. Jälleen liinan pitäjä mukana. Toisella puolen tervutyttö ja toisella puolen, vähän kauempana bortsutyttö. Alussa sähläystä, kun piti intoilla kentälle tulevan tervun suuntaan, mutta lopulta keskittyi hyvin, meni maahan ekalla käskyllä jne. Aikaa ei otettu, mutta noin 2 min. Palkkailin pariin kertaan. Tervun kanssa oli vieressä tosi paljon säätöä (koira heitti lonkalle, josta sitä monta kertaa käytiin ojentamassa suoraan ym..), mikä oli tosi hyvää häiriötä meille! Pääasiassa R tuijotti mua, mutta muutamia kertoja piti piippailla tervun suuntaan. Palkkasin pari kertaa ja kehuin ääneen, kun kääntyi rauhassa kattomaan mua naapuriin haikailun jälkeen. Tosi hyvä treeni ja hyvin meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti