maanantai 13. elokuuta 2012

Arkeen paluuta

Viime viikolla koitti taas arkeen paluu ja töihin lähtö saikun jälkeen. Elikkä viikot asutaan taas Rokin kanssa kahdestaan.

Harmittaa kyllä, kun ollaan viikot toisella paikkakunnalla, eikä päästä treeneihin kovinkaan usein mukaan, mutta täytyy itsekseen treenailla sitten sitäkin enemmän. Heinäkuussa käytiinkin ahkerasti 2-3 kertaa viikossa tottis- ja/tai maastotreeneissä (esineruutua ja jälkeä), mikä kyllä teki selvästi hyvää koiralle (ja ohjaajalle myös!). Keskittyminen kentällä oli parempaa ja molemmilla pysyi ainakin osittain ajatukset kasassa ;) Agilityä päästään toivottavasti taas syksyllä aloittamaan uudelleen, kun mun jalka on taas siinä mallissa, että sen kanssa uskaltaa kunnolla revitellä..

Muokkailen pikkuhiljaa blogia mieleisemmäksi, mutta tästä on hyvä jatkaa. Ajatuksissa olikin jo aiemmin vaihtaa blogi pois tuolta vuodatuksesta, en jotenkin tykännyt siitä ollenkaan...

Loppuun joitain kuvia kesältä



Painepesuriviilennys:

Rokki sai kissoille keitettyjen kalojen jämät (jotka tosin kelpasi vain Hilmalle). Olikohan tuo nyt sitten hyvää vai ei...?


Uimassa ollaan käyty muutamia kertoja. Keksin heitellä sille männynkäpyjä niin sen sai uimaan vähän pidempiä lenkkejä. Muutenhan se vain hakee lelun ja äkkiä sen kanssa rantaan..

Miten paljon tuo koira venyy?! Tuota laiturilta hyppimistä ei juurikaan muuten harrasteta, kuvaamista varten vain ;)

 Tuoksuja järveltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti